LECTURA DEL QUIXOT ON LINE

LECTURA DEL QUIXOT ON LINE

Bon dia

Donades les circumstàncies actuals, l’equip de Cultura continua acostant-los la cultura a les seues cases.

Com saben hui celebrem el dia internacional del llibre i ho celebrarem llegint el Quixot. Adjunt el cartell en què apareix l’orde de les intervencions de les persones que ens han facilitat la seua lectura, en total han participat 120 persones en 86 intervencions que les han realitzat en 8 idiomes distints, i que apareixeran en el Facebook de la Casa Municipal de Cultura des de les 10 h fins a les 22 h.

També els adjuntem el butlletí del mes d’abril de la Biblioteca amb distints recursos que oferix actualment internet, lectures de llibres que estan accessibles en les distintes plataformes.

I finalment els enviem també un cartell del concurs Què estàs llegint?, dirigit a escolars de 5 a 12 anys.

Les xarxes socials tant de la Casa de Cultura com de la Biblioteca Municipal (Facebook, Instagram i Youtube) són els mitjans que estem utilitzant, no sols per a  divulgar totes les activitats programades, si no que tenen continguts culturals per a totes les edats. El Taller d’Ocupació està col·laborant amb nosaltres i totes les activitats que proposen les anirem programant en estes plataformes a què els invitem a accedir.

Salutacions

Continuem fent Cultura¡¡. L’Equip de Cultura

Horari intervencions

https://www.crevillent.es/uploads/ficheros/agendas/descargas/202004/descargas-horario-es.tif

Buenos días
Dadas las circunstancias actuales, el equipo de Cultura continúa acercándoles la cultura a sus casas.
Como saben hoy celebramos el día internacional del libro y lo celebraremos leyendo el Quijote. Adjunto el cartel en el que aparece el orden de las intervenciones de las personas que nos han facilitado su lectura, en total han participado 120 personas en 86 intervenciones que lo han realizado en 8 idiomas distintos, y que aparecerán en el Facebook de la Casa Municipal de Cultura desde las 10h hasta las 22 h.
También les adjuntamos el boletín del mes de abril de la Biblioteca con distintos recursos que ofrece actualmente internet, lecturas de libros que están accesibles en las distintas plataformas.
Y por último les enviamos también un cartel del concurso ¿Qué estás leyendo?, dirigido a escolares de 5 a 12 años.
Las redes sociales tanto de la Casa de Cultura como de la Biblioteca Municipal (Facebook, Instagram y Youtube) son los medios que estamos utilizando, no solo para  divulgar todas las actividades programadas, si no que tienen contenidos culturales para todas las edades. El Taller de Empleo está colaborando con nosotros y todas las actividades que proponen las vamos a ir programando en estas plataformas a las que les invitamos a acceder.
Saludos
¡Continuamos haciendo Cultura¡. El Equipo de Cultura

Próximos eventos