Programació cultural per al mes de desembre a Crevillent

L’Ajuntament presenta les activitats i els esdeveniments culturals que tindran lloc al municipi durant aquest mes

Crevillent (03/12/2019).- La programació cultural de Crevillent per a aquest mes de desembre, en la qual destaquen les activitats nadalenques, acollirà multitud d’esdeveniments dirigits a tots els públics. La major part de les activitats tindran lloc a la Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó i a la Biblioteca Municipal Enric Valor i són les següents:

Exposició “Daniel Jiménez de Cisneros, l’inici de la investigació geològica i paleontològica a la Serra de Crevillent”

Fins al 15 de febrer de 2020 a la Sala d’Exposicions. Comissaris: Ana Satorre i Daniel Belmonte. Produeix i Patrocina la Regidoria de Cultura amb la col·laboració del Museu de Ciències de la Universitat de València, IES Jorge Juan, Universitat d’Alacant, MUPE Elx, i CEMA Els Molins. Visites guiades: casacultura@crevillent.es

Taller d’Espart

Tindrà lloc els dilluns 2, 9, 16 i 23 de desembre de 17.30 a les 19.30 hores al vestíbul de la Sala d’actes de la Casa de Cultura. L’organitza l’IES Macià Abela.

Teatre “*Aiii… La tia”

Divendres 6 de desembre a les 18.00 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. L’obra de teatre estarà a càrrec d’Asprella Teatre. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació de Veïns i Veïnes del PONT en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de Crevillent. L’aforament és limitat i és necessària la retirada prèvia d’entrades.

Vetlada poeticomusical

Dissabte 7 de desembre a les 20.15 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. Amb l’actuació d’Antonio Peñaranda Martínez, professor de guitarra del Conservatori de Múrcia, Elena Cerdá Hernández, estudiant de piano i el Grupo Poético Aloe de Albatera. Col·labora en l’organització de l’acte el grup poeticomusical de Crevillent.

Presentació del llibre “Te cambio mi vida

El dimecres 11 de desembre a les 20.00 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura es presentarà el llibre de José Antonio Corrales Ponce de León, llicenciat en dret i diplomat en criminologia. Té diverses publicacions en l’àmbit de la seua professió i diversos poemaris, un dels quals és Elinda y el recuerdo, finalista del premi “Café Marfil” de l’any 1990. En l’actualitat és inspector de la policia local d’Elx i comparteix la seua passió per la lectura, a més de dirigir el programa de ràdio “Dossier Crim” de Ràdio UMH.

Exposició XVI Marathon Fotogràfic Escolar Setmana Santa 2019 “Arreglament de passos”

Es podrà visitar el divendres 15 de novembre al diumenge 8 de desembre a la Sala d’Exposicions del Primer Soterrani a la Casa de Cultura. L’organitza la Federació de Confraries i Germanors de Setmana Santa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Crevillent i la Cooperativa Elèctrica “Sant Francesc d’Assís”.

XV Gala del Club Atletisme Crevillent

Divendres 13 de desembre a les 20.00 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. Organitzada pel Club Atletisme Crevillent amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de Crevillent.

Conferència “San Isidro y Santa María, unos labradores a través del arte”

Divendres 13 a les 20.15 hores al Saló Centre Parroquial de la Santíssima Trinidad. Conferència a càrrec de José Vicente Bonete Ruiz, llicenciat en Belles arts i restaurador.

Cantata: la historia sin igual

Dissabte 14 de desembre a les 18:00 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. A càrrec del Grup Coral Emanuel de l’Església Baptista Emanuel d’Elx.

Festival de Nadal de l’Escola Infantil El Niu

Dimarts 17 de desembre a les 18.00 hores a la Casa de Cultura, organitzat per l’Escola infantil El Niu.

“Escape Room” Teatre en anglés

Dimecres 18 de desembre a les 10.30 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. Organitzat per l’IES Macià Abela de Crevillent.

Presentació projecte “Memòria oral dels nostres majors”

Dimecres 18 a les 20.00 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. Comptarà amb una projecció de Roque Ortiz. Organitzat pel Consell Etnogràfic municipal i el Taller d’Ocupació “Vila de Crevillent V”.

Teatre musical nadalenc

Dijous 19 de desembre a les 19.30 hores a l’Auditori de la Casa de Cultura. Organitzat per l’AMPA CEIP Primo de Rivera.

Visita guiada a l’exposició “Daniel Jiménez de Cisneros, l’inici de la investigació geològica i paleontològica a la Serra de Crevillent”

Divendres 20 de desembre a les 20 hores a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura. Realitzada pels comissaris Ana Satorre i Daniel Belmonte. És necessari inscriure’s en consergeria.

Contacontes “Cuentos para una noche de Navidad”

Divendres 20 de desembre a les 18.00 hores a la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor”. A càrrec de la companyia Rebombori Cultural.

Exposició de contes nadalencs

Del divendres 20 de desembre al dimarts 7 de gener a la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor”.

Concert i presentació disc Coro Rabinos de música nadalenca

Dissabte 21 de desembre a les 20.15 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. Organitzat pel Coro Rabinos.

Concert de Nadal de l’Escola de Música Unió Musical

A càrrec de l’Escola de Música Unió Musical de Crevillent. Amb l’actuació de la banda d’educands, l’orquestra de corda i el cor de l’escola Unió Musical. Organitzat per la Societat Unió Musical de Crevillent.

Conferència-tertúlia “Un viaje científico de matemáticas a salud pública”

Dilluns 23 de desembre a les 20 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. A càrrec de Joaquín Prada Jiménez de Cisneros, científic, professor i investigador en la Universitat de Surrey, especialista en epidemiología i salut pública.

Teatre “Perdidos entre dinosaurios”

Dijous 26 de desembre a les 18.00 hores a l’Auditori de la Casa Municipal de Cultura. L’aforament és limitat i és necessària la retirada prèvia de les entrades.

Taller de Dibuix “Crea el teu propi còmic”

Del dijous 26 al dissabte 28 de desembre de 10.00 a 13.00 hores a la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor”. Inscripció prèvia a la Biblioteca.

Titelles “La gran aventura de Papá Noel”

Divendres 27 de desembre a les 18.00 hores al Saló d’Actes de la Casa de Cultura. Aforament limitat, necessària la retirada prèvia d’entrades.

Visita guiada a l’exposició “Daniel Jiménez de Cisneros, l’inici de la investigació geològica i paleontològica a la Serra de Crevillent”

Divendres 27 a les 20.00 hores a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura. Realitzada pels comissaris Ana Satorre i Daniel Belmonte. És necessari inscriure’s en consergeria.

Teatre “Cuando las mujeres no podían votar”

Dissabte 28 a les 20.15 hores a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. A càrrec de la CIA Adán Rodríguez. Aforament limitat prèvia retirada d’entrades.


Programación cultural para el mes de diciembre en Crevillent

El Ayuntamiento presenta las actividades y eventos culturales que se desarrollarán en el municipio durante este mes

Crevillent (03/12/2019).- La programación cultural de Crevillent para este mes de diciembre, en la que destacan las actividades navideñas, acogerá multitud de eventos dirigidos a todos los públicos. La mayor parte de las actividades se desarrollarán en la Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó y en la Biblioteca Municipal Enric Valor y son las siguientes.

Exposición “Daniel Jiménez de Cisneros, el inicio de la investigación geológica y paleontológica en la Sierra de Crevillent”

Hasta el 15 de febrero de 2020 en la Sala de Exposiciones. Comisarios: Ana Satorre y Daniel Belmonte. Produce y Patrocina la Concejalía de Cultura con la colaboración del Museo de Ciencias de la Universidad de Valencia, IES Jorge Juan, Universidad de Alicante, MUPE Elche, y CEMA Los Molinos. Visitas guiadas: casacultura@crevillent.es

Taller de Esparto

Se desarrollará los lunes 2, 9, 16 y 23 de diciembre de 17:30 a 19:30 horas en el vestíbulo del Salón de Actos de la Casa de Cultura. Lo organiza el IES Maciá Abela.

Teatro “Aiii… La tia”

Viernes 6 de diciembre a las 18:00 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. La obra de teatro estará a cargo de Asprella Teatre. El evento está organizado por la Associació de Veïns i Veïnes de EL PONT en colaboración con la Concejalía de Cultura de Crevillent. El aforo es limitado y es necesaria la previa retirada de entradas.

Velada poético musical

Sábado 7 de diciembre a las 20:15 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. Con la actuación de Antonio Peñaranda Martínez, profesor de guitarra del Conservatorio de Murcia, Elena Cerdá Hernández, estudiante  de piano y el Grupo Poético Aloe de Albatera. Colabora en la organización del evento el grupo poético musical de Crevillent.

Presentación del libro “Te cambio mi vida”

El miércoles 11 de diciembre a las 20:00 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura se presentará el libro de José Antonio Corrales Ponce de León, licenciado en derecho y diplomado en criminología. Tiene varias publicaciones en el ámbito de su profesión y varios poemarios, uno de ellos, “Elinda y el recuerdo”, finalista del premio “Café Marfil” del año 1990. En la actualidad es inspector de la policía local de Elche y comparte su pasión por la lectura, y con la dirección de un programa de radio en Radio UMH, “Dossier Crimen”.

Exposición XVI Marathon Fotográfico Escolar Semana Santa 2019 “Arreglo de Pasos”

Se podrá visitar el viernes 15 de noviembre al domingo 8 de diciembre en la Sala de Exposiciones del Primer Sótano en la Casa de Cultura. La organiza la Federación de Cofradías y Hermandades de Semana Santa con la colaboración del Ayuntamiento de Crevillent y Cooperativa Eléctrica “San Francisco de Asís.

XV Gala del Club Atletisme Crevillent

Viernes 13 de diciembre a las 20:00 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. Organizada por el Club Atletisme Crevillent y con la colaboración de la Concejalía de Deportes de Crevillent.

Conferencia “San Isidro y Santa María, unos labradores a través del arte”

Viernes 13 a las 20:15 horas en el Salón Centro Parroquial de la Santísima Trinidad. Conferencia a cargo de José Vicente Bonete Ruiz, licenciado en Bellas Artes y restaurador.

Cantata: la historia sin igual

Sábado 14 de diciembre a las 18:00 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. A cargo del Grupo Coral Emanuel de la Iglesia Bautista Emanuel de Elche.

Festival de Navidad de la Escuela Infantil El Niu

Martes 17 de diciembre a las 18:00 horas en la Casa de Cultura, organizado por la Escuela infantil El Niu.

“Escape Room” Teatro en inglés

Miércoles 18 de diciembre a las 10:30 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. Organizado por el IES Maciá Abela de Crevillent.

Presentación proyecto “Memoria oral de nuestros mayores”

Miércoles 18 a las 20:00 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. Contará con una proyección de Roque Ortiz. Organizado por el Consejo Etnográfico municipal y el Taller de Empleo “Villa de Crevillent V”.

Teatro musical navideño

Jueves 19 de diciembre a las 19:30 horas en el Auditorio de la Casa de Cultura. Organizado por el  AMPA CEIP Primo de Rivera.

Visita guiada a la exposición “Daniel Jiménez de Cisneros, el inicio de la investigación geológica y paleontológica en la Sierra de Crevillent”

Viernes 20 de diciembre a las 20 horas en la Sala de Exposiciones de la Casa de Cultura. Realizada por los comisarios Ana Satorre y Daniel Belmonte . Es necesario inscribirse en conserjería.

Cuentacuentos “Cuentos para una noche de Navidad”

Viernes 20 de diciembre a las 18:00 horas en la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor”. A cargo de la compañía Rebombori Cultural.

Exposición de cuentos navideños

Del viernes 20 de diciembre al martes 7 de enero en la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor”.

Concierto y presentación disco Coro Rabinos de música navideña

Sábado 21 de diciembre a las 20:15 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. Organizado por el Coro Rabinos.

Concierto de Navidad de la Escuela de Música Unió Musical

A cargo de la Escuela de Música Unió Musical de Crevillent. Con la actuación de la banda de educandos, la orquesta de cuerda y el coro de la escuela Unió Musical. Organizado por la Societat Unió Musical de Crevillent.

Conferencia-tertulia “Un viaje científico de matemáticas a salud pública”

Lunes 23 de diciembre a las 20 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. A cargo de Joaquín Prada Jiménez de Cisneros, científico, profesor e investigador en la Universidad de Surrey, especialista en epidemiología y salud pública.

Teatro “Perdidos entre dinosaurios”

Jueves 26 de diciembre a las 18:00 horas en el Auditorio de la Casa Municipal de Cultura. El aforo es limitado y es necesaria la retirada previa de las entradas.

Taller de Dibujo “Crea tu propio cómic”

Del jueves 26 al sábado 28 de diciembre de 10:00 a 13:00 horas en la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor”. Inscripción previa en la Biblioteca.

Títeres “La gran aventura de Papá Noel”

Viernes 27 de diciembre a las 18:00 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. Aforo limitado, necesaria la previa retirada de entradas.

Visita guiada a la exposición “Daniel Jiménez de Cisneros, el inicio de la investigación geológica y paleontológica en la Sierra de Crevillent”

Viernes 27 a las 20:00 horas en la Sala de Exposiciones de la Casa de Cultura. Realizada por los comisarios Ana Satorre y Daniel Belmonte . Es necesario inscribirse en conserjería.

Teatro “Cuando las mujeres no podían votar”

Sábado 28 a las 20:15 horas en el Salón de Actos de la Casa de Cultura. A cargo de la CIA Adán Rodríguez. Aforo limitado previa retirada de entradas.

Próximos eventos

Compartir noticia

Te puede interesar

• En el día de ayer falló el Premio Cebrián en el que estuvo presente el concejal de Educación Antonio Candel Rives

• El autor, bajo el pseudónimo de Arena Brown, en principio no quiere desvelar su verdadera identidad, pero se sabe que es un empresario valenciano con mucha experiencia y mucha pasión por la historia de la economía y cómo circula el dinero

19 julio 2024

• El cierre se producirá para mañana sábado 20 de julio, ya que la alerta de riesgo importante es desde las 13:00 hasta las 20:00 horas de este día, por temperaturas que podrían alcanzar los 42ºC

• Entre las medidas adoptadas se encuentran el cierre del cementerio municipal, el cierre del Parque de Montaña de San Cayetano y el cierre del área recreativa de la Palaya. Además se recomienda encarecidamente no realizar actividades físicas, ni deportivas al aire libre así como extremar la precaución especialmente en las personas mayores y los niños por ser más propensos a sufrir golpes de calor

19 julio 2024

• La edil del área, Pilar Mas Mas, ha afirmado que también se han desarrollado las webs departamentales de Deportes, Turismo y Transparencia

• Los trabajos informáticos han contado con la financiación de los fondos Next Generation Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia de la Unión Europea por un valor de 49.610 euros

19 julio 2024