La primera Fira del Llibre ja és una realitat per a Crevillent

  • Diumenge que ve, 23 d’abril, en la Plaça de la Comunitat Valenciana tindrà lloc aquest esdeveniment replet d’activitats que comptarà amb escriptors i llibreries locals i en el qual es repartiran 300 Bo-Consum per a la compra de llibres

Crevillent (20/04/2023).- Ja falta poc perquè Crevillent puga gaudir de la seua “I Fira del Llibre”. Durant aquesta jornada es pretén destacar la promoció de la lectura com a via principal amb una programació àmplia, perquè tot el públic assistent puga gaudir.

En la fira, que se celebrarà en la Plaça de la Comunitat Valenciana, s’instal·laran 8 estands per a les llibreries de la localitat, que comptaran a més amb la presència de diversos autors locals.

Entorn a la fira, es desenvoluparan nombroses activitats a partir de les 10.30 h. Primer es realitzarà el repartiment de 300 Bo-Consum Llibres per valor de 12 €, que es podran canviar en els estands o llibreries de la localitat fins al 30 d’abril. És important esmentar que els beneficiaris han de ser majors de 18 anys i estar empadronats a Crevillent. Aquests bons han sigut tramitats per la Regidoria d’Indústria, Comerç i Mercats en col·laboració amb la Regidoria de Cultura.

Més tard, a les 11.00 h hi haurà una animació realitzada pel músic Billy Mandanga, i a les 11.30 h la representació per als més xicotets de “El País dels contes i les bambolles”, amb l’espectacle final “Gran Experiència dins d’una bambolla”.

A les 12.30 h es realitzarà el lliurament de premis de l’IV Certamen Literari “Vila de Crevillent”, a les 13.00 h concert a càrrec de Billy Mandanga, també es realitzarà un sorteig de diversos lots de llibres donats pels autors locals i per part de les llibreries s’aplicarà un descompte d’un 10% en totes les compres de llibres.

A la presentació va acudir l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, el primer tinent d’alcalde i regidor de Indústria, Comerç i Mercats, Manuel Penalva, el regidor de Cultura, Jesús Ruiz, i la tècnica de Cultura Ana Satorre. Tots ells coincideixen que aquest és un esdeveniment que la ciutadania no es pot perdre.

Des de Cultura afigen que tots els esdeveniments estan pensats per a persones de qualsevol edat i agraeix la implicació de totes les llibreries i autors locals que intervenen en aquesta I Fira del Llibre a Crevillent.

 

La primera Feria del Libro ya es una realidad para Crevillent

  • El próximo domingo, 23 de abril, en la Plaza de la Comunitat Valenciana tendrá lugar este evento repleto de actividades que contará con escritores y librerías locales y en el que se repartirán 300 Bono-Consumo para la compra de libros

Crevillent (20/04/2023).- Ya falta poco para que Crevillent pueda disfrutar de su “I Feria del Libro”. Durante esta jornada se pretende destacar la promoción de la lectura como vía principal con una programación amplia, para que todo el público asistente pueda disfrutar.

En la feria, que se celebrará en la Plaza de la Comunitat Valenciana, se van a instalar 8 estands para las librerías de la localidad, que contarán además con la presencia de diversos autores locales.

Entorno a la feria, se desarrollarán numerosas actividades a partir de las 10:30 h. Primero se realizará el reparto de 300 Bono-Consumo Libros por valor de 12 €, que se podrán canjear en los estands o librerías de la localidad hasta el 30 de abril. Es importante mencionar que los beneficiarios deben ser mayores de 18 años y estar empadronados en Crevillent. Estos bonos han sido tramitados por la Concejalía de Industria, Comercio y Mercados en colaboración con la Concejalía de Cultura.

Más tarde, a las 11:00 h habrá una animación realizada por el músico Billy Mandanga, y a las 11:30 h la representación para los más pequeños de “El País de los cuentos y las burbujas”, con el espectáculo final “Gran Experiencia dentro de una burbuja”.

A las 12:30 h se realizará la entrega de premios del IV Certamen Literario “Vila de Crevillent”, a las 13:00 h concierto a cargo de Billy Mandanga, también se realizará un sorteo de varios lotes de libros donados por los autores locales y por parte de las librerías se aplicará un descuento de un 10% en todas las compras de libros.

A la presentación acudió el alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, el primer teniente de alcalde y concejal de Industria, Comercio y Mercados, Manuel Penalva, el concejal de Cultura, Jesús Ruiz, y la técnica de Cultura Ana Satorre. Todos ellos coinciden en que este es un evento que la ciudadanía no se puede perder.

Desde Cultura añaden que todos los eventos están pensados para personas de cualquier edad y agradece la implicación de todas las librerías y autores locales que intervienen en esta I Feria del Libro en Crevillent.

Próximos eventos

Compartir noticia

Te puede interesar