Silvia Alcalá es licenciada en Bellas Artes y en Historia del Arte, formación que como dice la comisaria de la muestra, Ana Satorre, ha permitido a la autora “configurar un lenguaje artístico particular”. Se trata de una exposición dedicada a la mujer, en la que los rostros femeninos son los protagonistas y transmiten emociones al visitante. La técnica representada en sus obras es la técnica mixta conjugando en ellas el dibujo y el collage.
Para esta exposición se ha confeccionado un catálogo que cuenta con un interesante texto del crítico de arte Pere Pascual, en el que destaca de la autora que “…cree firmemente que la pintura es hoy por hoy el lenguaje más subversivo para estar delante de los hechos y reflejar su propio ser en un presente siempre complejo. A Silvia Alcalá le interesa dialogar desde la pintura, que casi siempre nos habla de la humanización, de lo imperfecto, que es justamente el punto de partida que precisa para explicarse…”.
La Casa Municipal de Cultura acull l’exposició “Feminae” de Silvia Alcalá
Crevillent (20/06/2019).- La Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” acull dissabte que ve 22 de juny, a les 20 hores, l’exposició “Feminae” de Silvia Alcalá. La mostra romandrà a la sala d’exposicions principal de la Casa Municipal fins al 28 de juliol.
Silvia Alcalá és llicenciada en Belles arts i en Història de l’Art, formació que com diu la comissària de la mostra, Ana Satorre, ha permés a l’autora “configurar un llenguatge artístic particular”. Es tracta d’una exposició dedicada a la dona, en la qual els rostres femenins són els protagonistes i transmeten emocions al visitant. La tècnica representada en les seues obres és la tècnica mixta conjugant en elles el dibuix i el collage.
Per a aquesta exposició s’ha confeccionat un catàleg que compta amb un interessant text del crític d’art Pere Pascual, en el qual destaca de l’autora que “…creu fermament que la pintura és ara com ara el llenguatge més subversiu per a estar davant dels fets i reflectir el seu propi ser en un present sempre complex. A Silvia Alcalá li interessa dialogar des de la pintura, que quasi sempre ens parla de la humanització, de l’imperfecte, que és justament el punt de partida que precisa per a explicar-se…”.