Hidraqua tanca temporalment la seua oficina d’atenció al client a Crevillent per prevenció davant del Coronavirus

Aquesta decisió afecta totes les oficines d’Hidraqua, Aigües d’Alacant, Aigües d’Elx, AGAMED, Aigües de Paterna i Aigües de Cullera. Totes les gestions es podran realitzar a través dels canals d’atenció no presencials que es reforcen des d’aquest moment

Crevillent (13/03/2020).- Hidraqua i les seues empreses participades Aigües d’Alacant, Aigües d’Elx, AGAMED, Aigües de Paterna i Aigües de Cullera tanquen temporalment des de hui les oficines d’atenció al públic.

Aquesta mesura preventiva està orientada a garantir la seguretat i la salut dels nostres clients i la plantilla, i es troba en línia amb les recomanacions fetes per la Generalitat Valenciana i també pel Govern d’Espanya al teixit empresarial i altres organitzacions.

Totes les gestions es podran continuar realitzant a través dels canals d’atenció no presencials com són el telèfon d’atenció al client, el telèfon d’incidències i l’oficina virtual.

Hidraqua i les seues empreses participades Aigües d’Alacant, Aigües d’Elx, AGAMED, Aigües de Paterna i Aigües de Cullera continuaran garantint la correcta continuïtat del servei amb les màximes garanties a tots els municipis on els presten.

El client podrà trobar en els següents webs els canals d’atenció no presencials a través dels quals podrà realitzar les gestions.

Hidraqua: https://www.hidraqua.es/canales-de-contacto Telèfon: 900 210 100 // 911 77 40 90

Aigües d’Elx: https://www.aigueselx.com/canales-de-contacto Telèfon: 900 700 749

Aigües d’Alacant: https://www.aguasdealicante.es/canales-de-contacto Telèfon: 900 717 717 // 965 982 204 (Des de mòbils)

AGAMED: https://www.agamed.es/canales-de-contacto Telèfon: 900 222 306

Aigües de Paterna: https://www.aiguesdepaterna.es/canales-de-contacto Telèfon: 900 222 366

Aigües de Cullera: https://www.aiguescullera.es/canales-de-contacto Telèfon: 900 222 355

 

Hidraqua cierra temporalmente su oficina de atención al cliente en Crevillent por prevención frente al Coronavirus

●       Esta decisión afecta a todos las oficinas de Hidraqua, Aguas de Alicante, Aigües d’Elx, AGAMED, Aigües de Paterna y Aigües de Cullera

●       Todas las gestiones se podrán realizar a través de los canales de atención no presenciales que se refuerzan desde este momento

Crevillent (13/03/2020).- Hidraqua y sus empresas participadas Aguas de Alicante, Aigües d’Elx, AGAMED, Aigües de Paterna y Aigües de Cullera cierran temporalmente desde hoy las oficinas de atención al público.

Esta medida preventiva está orientada a garantizar la seguridad y salud de nuestros clientes y la plantilla, y se encuentra en línea con las recomendaciones hechas por la Generalitat Valenciana y también por el Gobierno de España al tejido empresarial y otras organizaciones.

Todas las gestiones se podrán seguir realizando a través de los canales de atención no presenciales como son el teléfono de atención al cliente, el teléfono de incidencias y la oficina virtual.

Hidraqua y sus empresas participadas Aguas de Alicante, Aigües d’Elx, AGAMED, Aigües de Paterna y Aigües de Cullera seguirán garantizando la correcta continuidad del servicio con las máximas garantías a todos los municipios donde los prestan.

El cliente podrá encontrar en las siguientes webs los canales de atención no presenciales donde realizar las gestiones.

Hidraqua: https://www.hidraqua.es/canales-de-contacto Teléfono: 900 210 100 // 911 77 40 90

Aigües d’Elx: https://www.aigueselx.com/canales-de-contacto Teléfono: 900 700 749

Aguas de Alicante: https://www.aguasdealicante.es/canales-de-contacto Teléfono: 900 717 717 // 965 982 204 (Desde móviles)

AGAMED: https://www.agamed.es/canales-de-contacto Teléfono: 900 222 306

Aigües de Paterna: https://www.aiguesdepaterna.es/canales-de-contacto Teléfono: 900 222 366

Aigües de Cullera: https://www.aiguescullera.es/canales-de-contacto Teléfono: 900 222 355

Próximos eventos

Compartir noticia

Te puede interesar