Joves Socialistes

Condiciones legales

El Ayuntamiento de Crevillent en ningún caso será responsable de la licitud, veracidad y exactitud de los datos facilitados. Queda bajo su exclusiva responsabilidad la notificación de la actualización de los mismos.

Asociaciones, Clubes, colectivos …

Joves Socialistes

Joves Socialistes del País Valencià és, des de la seua independència orgànica i política, l’organització juvenil política que representa el socialisme valencià, germanada amb el PSPV-PSOE com el seu partit polític de referència.

Joves Socialistes és un instrument al servei de la joventut valenciana. Apostem per la seua plena emancipació i la transformació de la societat, amb l’objectiu d’ampliar els drets, les llibertats i conquistar la justícia social mitjançant polítiques socials i econòmiques redistributives.

Creiem en un model d’Estat federal, republicà i laic, en el qual es reconeguen plenament les identitats nacionals i regionals existents, sense que açò supose cap privilegi social o econòmic per qüestions d’origen o identitat, acceptant el sistema democràtic constitucional del que ens hem dotat, però proposant una revisió profunda a la nostra Constitució, per tal d’actualitzar-la d’acord amb les noves necessitats dels nostres dies

Compartir empresa

INFORMACIÓN

C/ MEDITERRANI NUM. 3 BAJO, 03330

Alta empresas

Regístrate como empresa en nuestro directorio