Els Reis Mags entreguen regals i reben les cartes dels xiquets i xiquetes de Crevillent abans de continuar el seu viatge amb globus aerostàtic

  • Espectacular rebuda del poble de Crevillent als Reis d’Orient en l’estadi Enrique Miralles, un esdeveniment en el qual ningú s’ha quedat sense el seu regal

Crevillent (05/01/2023).-El matí del 4 de gener ha sigut una data que els veïns i veïnes més xiquets de Crevillent no oblidaran fàcilment. A les 9.30 h. Melchor, Gaspar i Baltasar, van acudir acompanyats de la Policia Local a l’estadi Enrique Miralles. Centenars de persones estaven ja esperant en les graderies per a conéixer-los personalment.

Una vegada asseguts en els seus respectius trons, els Mags d’Orient han rebut personalment les cartes amb els joguets que els xiquets i xiquetes han demanat abans d’aquesta nit tan màgica. Mentre esperaven en la cua, els patges reals han anat repartint joguets com a bestreta als quals trobaran demà al matí al costat del seu arbre o pesebre.

L’acte ha finalitzat amb la partida dels Reis Mags amb globus aerostàtic, per a continuar amb el seu recorregut en aquesta jornada tan intensa per a ells. En el seu itinerari es troba la visita a la Residència de Discapacitats Psíquics i a la Residència la Puríssima. A les 18.00 h. donarà principi la cavalcada que iniciarà el seu recorregut pel Parc Nou fins a arribar a la Plaça de la Constitució.

L’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha agraït als Reis Mags la seua visita a la localitat, i els ha acomiadat abans de continuar la seua labor volant per l’aire del municipi amb globus aerostàtic.

Així mateix, el regidor de Festes, Josep Candela, ha assegurat que ningú es quedarà sense el seu regal, ja que són 14.000 els presents que tenen els Reis d’Orient per a repartir entre els crevillentins i crevillentines. Per a assegurar-se personalment d’això, l’edil els ha acompanyat en el seu periple aeri, solcant els cels del municipi al costat d’ells en el globus aerostàtic.

Finalment, tant l’alcalde com el regidor han agraït als membres de la Policia Local, als voluntaris de Protecció Civil i a la resta de personal municipal implicat l’impecable treball que estan realitzant en aquestes màgiques dates.

 

Los Reyes Magos entregan regalos y reciben las cartas de los niños y niñas de Crevillent antes de continuar su viaje en globo aerostático

  • Espectacular recibimiento del pueblo de Crevillent a los Reyes de Oriente en el estadio Enrique Miralles, un evento en el que nadie se ha quedado sin su regalo

Crevillent (05/01/2023).-La mañana del 4 de enero ha sido una fecha que los vecinos y vecinas más peques de Crevillent no olvidarán fácilmente. A las 9:30 h. Melchor, Gaspar y Baltasar, acudieron acompañados de la Policía Local al estadio Enrique Miralles. Cientos de personas estaban ya esperando en las gradas para conocerlos personalmente.

Una vez sentados en sus respectivos tronos, los Magos de Oriente han recibido personalmente las cartas con los juguetes que los niños y niñas han pedido antes de esta noche tan mágica. Mientras esperaban en la cola, los pajes reales han ido repartiendo juguetes como anticipo a los que encontrarán mañana por la mañana junto a su árbol o belén.

El acto ha finalizado con la partida de los Reyes Magos en globo aerostático, para continuar con su recorrido en esta jornada tan intensa para ellos. En su itinerario se encuentra la visita a la Residencia de Discapacitados Psíquicos y a la Residencia la Purísima. A las 18:00 h. dará comienzo la cabalgata que iniciará su recorrido por el Parc Nou hasta llegar a la Plaza de la Constitución.

El alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha agradecido a los Reyes Magos su visita a la localidad, y les ha despedido antes de continuar su labor volando por los aires del municipio en globo aerostático.

Asimismo, el concejal de Fiestas, Josep Candela, ha asegurado que nadie se va a quedar sin su regalo, ya que son 14.000 los presentes que tienen los Reyes de Oriente para repartir entre los crevillentinos y crevillentinas. Para asegurarse personalmente de ello, el edil les ha acompañado en su periplo aéreo, surcando los cielos del municipio junto a ellos en el globo aerostático.

Por último, tanto el alcalde como el concejal han agradecido a los miembros de la Policía Local, a los voluntarios de Protección Civil y al resto de personal municipal implicado el impecable trabajo que están realizando en estas mágicas fechas.

Próximos eventos

Compartir noticia

Te puede interesar