Els autònoms i empresaris de Crevillent reben fins a 6.886 euros gràcies a les Ajudes Parèntesi

  • Les ajudes impulsades per l’Ajuntament compten amb un import molt superior al d’altres municipis i han beneficiat a un total de 165 autònoms i empresaris, afectats per la Covid-19, d’hostaleria, restauració i de sectors com el cultural, l’esportiu o el turístic

Crevillent (19/05/2021).- La Regidoria d’Economia Sostenible inicia el pagament del segon import corresponent a les Ajudes Parèntesi, les quals han comptat amb un total de 623.522 € sent repartits en dues tandes, una primera de 345.338 € i una segona de 278.183 € que arribarà als autònoms i xicotets empresaris de la localitat al llarg d’aquest mes.

Estefanía Salinas Peral, regidora de l’àrea, ha exposat que són 165 els beneficiaris i beneficiàries finals d’aquestes ajudes destinades a sectors afectats greument per la pandèmia com l’hostaleria, la restauració, l’esport, la cultura o la promoció turística. De les 204 sol·licituds presentades, 165 han sigut aprovades i 39 denegades per no complir els requisits o estar fora de termini.

Des d’un principi hem mostrat la nostra voluntat que aquestes ajudes es tramitaren i arribaren el més ràpid possible als sectors més castigats per la Covid-19. Esperem que això servisca per a donar oxigen als nostres autònoms i xicotets empresaris davant la situació tan difícil a la qual s’han hagut d’enfrontar durant la pandèmia” comenta la regidora d’Economia Sostenible.

Estefanía explica que ara mateix s’està progressant en una altra partida de 100.000 € per a ajudar a sectors castigats també per la pandèmia dins del projecte municipal Pla Reactiva 2021 i agraeix la labor realitzada pels tècnics de l’Agència de Desenvolupament Local que han “treballat a contrarellotge” i la implicació personal de l’alcalde, José Manuel Penalva, perquè aquestes ajudes es pogueren entregar al més prompte possible. “És un compromís d’aquest govern no deixar a ningú arrere, i aquestes ajudes ho posen de manifest”, afig l’edil.

 

Los autónomos y empresarios de Crevillent reciben hasta 6.886 euros gracias a las Ayudas Paréntesis

  • Las ayudas impulsadas por el Ayuntamiento cuentan con un importe muy superior al de otros municipios y han beneficiado a un total de 165 autónomos y empresarios, afectados por la Covid-19, de hostelería, restauración y de sectores como el cultural, el deportivo o el turístico

Crevillent (19/05/2021).- La Concejalía de Economía Sostenible inicia el pago del segundo importe correspondiente a las Ayudas Paréntesis, las cuales han contado con un total de 623.522 € siendo repartidos en dos tandas, una primera de 345.338 € y una segunda de 278.183 € que llegará a los autónomos y pequeños empresarios de la localidad a lo largo de este mes.

Estefanía Salinas Peral, concejala del área, ha expuesto que son 165 los beneficiarios y beneficiarias finales de estas ayudas destinadas a sectores afectados gravemente por la pandemia como la hostelería, la restauración, el deporte, la cultura o la promoción turística. De las 204 solicitudes presentadas, 165 han sido aprobadas y 39 denegadas por no cumplir los requisitos o estar fuera de plazo.

Desde un principio hemos mostrado nuestra voluntad de que estas ayudas se tramitaran y llegaran lo más rápido posible a los sectores más castigados por la Covid-19. Esperamos que esto sirva para dar oxígeno a nuestros autónomos y pequeños empresarios ante la situación tan difícil a la que se han tenido que enfrentar durante la pandemia” comenta la concejala de Economía Sostenible.

Estefanía explica que ahora mismo se está progresando en otra partida de 100.000 € para ayudar a sectores castigados también por la pandemia dentro del proyecto municipal Plan Reactiva 2021 y agradece la labor realizada por los técnicos de la Agencia de Desarrollo Local que han “trabajado a contrarreloj” y la implicación personal del alcalde, José Manuel Penalva, para que estas ayudas se pudieran entregar cuando antes. “Es un compromiso de este gobierno no dejar a nadie atrás, y estas ayudas lo ponen de manifiesto”, añade la edil.

Próximos eventos

Compartir noticia

Te puede interesar