XARRADA-COL·LOQUI AMB IGNACIO MARTÍNEZ MENDIZÁBAL, PREMI PRÍNCEP D’ASTÚRIES PER LES SEVES TROBALLES A ATAPUERCA.

XARRADA-COL·LOQUI AMB IGNACIO MARTÍNEZ MENDIZÁBAL, PREMI PRÍNCEP D’ASTÚRIES PER LES SEVES TROBALLES A ATAPUERCA.

DISSABTE  8. 20.15 hores. Sala d’actes .

XARRADA-COL·LOQUI AMB IGNACIO MARTÍNEZ MENDIZÁBAL, PREMI PRÍNCEP D’ASTÚRIES PER LES SEVES TROBALLES A ATAPUERCA.

Fent coincidir amb l’exposició “Daniel Jiménez De Cisneros, l’inici de la recerca geològica i paleontològica en la serra de Crevillent”, s’ha organitzat aquesta xerrada. Ignacio Martínez és doctor en Biologia i autor de nombrosos articles en les més prestigioses revistes científiques del món, com Nature i Science, i de llibres d’assaig i divulgació al costat de Juan Luis Arsuaga; va rebre en 1997, juntament amb l’equip del qual formen tots dos comunicat, el Premi Príncep d’Astúries per les seves troballes sobre l’evolució de l’home en l’els jaciments d’Atapuerca.
Actualment és professor de l’Àrea de Paleontologia en el Departament de Ciències de la Vida de la Universitat d’Alcalá de Henares i coordinador de l’Àrea d’Evolució Humana del Centre Mixt (Universitat Complutense de Madrid – Institut de Salut Carles III) per a l’estudi de l’evolució i el comportament humà.

Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent, amb motiu de les activitats commemoratives del centenari de Daniel Jiménez de Cisneros

___

SÁBADO 8. 20:15 horas. Salón de Actos .

 

CHARLA-COLOQUIO CON IGNACIO MARTÍNEZ MENDIZÁBAL, PREMIO PRÍNCIPE DE ASTURIAS POR SUS HALLAZGOS EN ATAPUERCA.

Haciendo coincidir con la exposición “Daniel Jiménez De Cisneros, el inicio de la investigación geológica y paleontológica en la sierra de Crevillent”, se ha organizado esta charla. Ignacio Martínez es doctor en Biología y autor de numerosos artículos en las más prestigiosas revistas científicas del mundo, como Nature y Science, y de libros de ensayo y divulgación junto a Juan Luis Arsuaga; recibió en 1997, junto con el equipo del que forman ambos parte, el Premio Príncipe de Asturias por sus hallazgos sobre la evolución del hombre en el los yacimientos de Atapuerca.

Actualmente es profesor del Área de Paleontología en el Departamento de Ciencias de la Vida de la Universidad de Alcalá de Henares y coordinador del Área de Evolución Humana del Centro Mixto (Universidad Complutense de MadridInstituto de Salud Carlos III) para el estudio de la evolución y el comportamiento humano.

Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent, con motivo de las actividades conmemorativas del centenario de Daniel Jiménez de Cisneros.

 

Próximos eventos