DIVENDRES 18. 20.00 hores. Sala d’actes. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE L’AUTOR JOAN GARÍ COSMOPOLITES AMB ARRELS.

DIVENDRES 18. 20.00 hores. Sala d’actes. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE L’AUTOR JOAN GARÍ COSMOPOLITES AMB ARRELS.

DIVENDRES 18. 20.00 hores. Sala d’actes.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE L’AUTOR JOAN GARÍ COSMOPOLITES AMB ARRELS.

L’escriptor i periodista de Borriana reuneix en el llibre Cosmopolites amb arrels els seus reportatges de viatges per Moscou, Txernòbil, Jerusalem o L’Havana amb les fotografies de Ramón Usó.

Es tracta dels reportatges de viatges publicats en una entrevista en EL PAÍS i altres mitjans ho van qualificar com a “viatger nat i periodista”. Una oportunitat única de conéixer a l’autor d’aquests viatges que ens permet acostar-nos a un món de contrastos com ell mateix qualifica.

 

Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent. Activitat inclosa en el projecte Crevillent Ciutat Lectora.

__

 

VIERNES 18. 20:00 horas. Salón de Actos.

PRESENTACIÓN DEL LIBRO DEL AUTOR JOAN GARÍ “COSMOPOLITES AMB ARRELS”.

Escritor y periodista de Burriana reúne en el libro “Cosmopolites amb arrels” sus reportajes de viajes por Moscú, Chenóbil, Jerusalén o La Habana con las fotografías de Ramón Usó.

Se trata de los reportajes de viajes publicados en una entrevista en EL PAÍS y otros medios lo calificaron como “viajero nato y periodista”. Una oportunidad única de conocer al autor de estos viajes que nos permite acercarnos a un mundo de contrastes, como él mismo califica.

 

Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent incluida en el proyecto “Crevillent Ciutat Lectora”.

.

Próximos eventos