DILLUNS 23. 20.00 hores. JOAQUÍN PRADA JIMÉNEZ DE CISNEROS. “UN VIAJE CIENTÍFICO: DE MATEMÁTICAS A SALUD PÚBLICA”.

DILLUNS 23. 20.00 hores. JOAQUÍN PRADA JIMÉNEZ DE CISNEROS. “UN VIAJE CIENTÍFICO: DE MATEMÁTICAS A SALUD PÚBLICA”.

DILLUNS 23. 20.00 hores. JOAQUÍN PRADA JIMÉNEZ DE CISNEROS. “UN VIAJE CIENTÍFICO: DE MATEMÁTICAS A SALUD PÚBLICA”.

CONFERÈNCIA-TERTÚLIA SOBRE L’EXPERIÈNCIA D’AQUEST CIENTÍFIC QUE ACTUALMENT OCUPA EL LLOC DE PROFESSOR DE LA UNIVERSITAT DE SURREY.

És professor i investigador en la Facultat de Veterinària de la Universitat de Surrey (Guildford, Anglaterra) i especialista en epidemiologia i salut pública.

Va estudiar Enginyeria Industrial a l’Escola Superior d’Enginyers de la Universitat de Navarra, i es va especialitzar en Biotecnologia. El 2011 va iniciar el seu doctorat a la Universitat de Glasgow (Escòcia) a l’Institut de Biodiversitat i Medicina Comparada. Després d’obtenir-lo el 2014, va realitzar un postdoctorat de dos anys a la Universitat de Princeton (Estats Units). El 2016 va tornar a Anglaterra i va estar un any a la Universitat de Warwick (Coventry) on va continuar la seua especialització en el modelatge matemàtic aplicat a la Medicina. El 2017 va prendre possessió de la seua plaça a la Universitat de Surrey.

És membre de la Societat Britànica de Parasitologia. El 2014 l’equip d’investigació del qual formava part va rebre el guardó Queen Prize atorgat per la reina d’Anglaterra.

Organitza: Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent.

LUNES 23. 20:00 horas. JOAQUÍN PRADA JIMÉNEZ DE CISNEROS. “UN VIAJE CIENTÍFICO: DE MATEMÁTICAS A SALUD PÚBLICA”. CONFERENCIA-TERTULIA SOBRE LA EXPERIENCIA DE ESTE CIENTÍFICO QUE ACTUALMENTE OCUPA EL PUESTO DE PROFESOR DE LA UNIVERSIDAD DE SURREY.

Profesor e investigador en la Facultad de Veterinaria de la Universidad de Surrey, especialista en epidemiología y salud pública.

Estudió Ingeniería Industrial, especializándose en Biotecnología. En 2011 inició su Doctorado en la Universidad de Glasgow (Escocia) en el Instituto de Biodiversidad y Medicina Comparada. Tras obtenerlo en 2014, realizó un postdoctorado en la Universidad de Princeton (Estados Unidos). En 2016 regresó a Inglaterra y pasó un año en la Universidad de Warwick (Coventry)  donde continuó su especialización en modelaje matemático aplicado a la Medicina. En 2017 tomó posesión de su plaza en la Universidad de Surrey.

Es miembro de la Sociedad Británica de Parasitología, en 2014 el equipo de investigación del que formaba parte recibió el Queen Prize otorgado por la reina de Inglaterra.

Organiza: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.

Próximos eventos