Turisme promociona la gastronomia dels forns crevillentins amb dos originals concursos

  • Una barra de pa cada dia i una tonya setmanal gratis durant un any són els premis dels concursos “Nyas coca” i “Com la tonya” organitzats per la Regidoria de Turisme i en els quals es podrà participar al llarg de tot el mes d’abril

Crevillent (08/04/2021).- La Regidoria de Turisme ha llançat recentment dos nous i originals concursos per a la promoció de l’oferta gastronòmica característica dels forns crevillentins, on els guanyadors o guanyadores rebran un any gratis de pa i de tonya.

Amb el títol “Nyas coca” se sorteja una barra de pa diària durant 365 dies mentre que el concurs “Com la tonya” compta amb el premi d’una tonya setmanal durant un any. Podran participar totes aquelles persones que compren coca o tonya durant aquest mes d’abril depositant les seues paperetes amb el nom i el número de telèfon en les urnes que s’han instal·lat en els forns crevillentins.

Per a Josep Candela, regidor de Turisme, aquesta és una manera de posar en valor la gastronomia local i la gran faena realitzada pels nostres forns sobretot durant la Setmana Santa, una data on els forns realitzen les tradicionals coques de “boqueró” i les tonyes típiques del dilluns de Pasqua. És promocionar una dels nostres senyals d’identitat més reconegudes.

L’edil afig que tots dos concursos seguiran actius durant tot el mes d’abril i una vegada finalitzat es donarà a conéixer als guanyadors o guanyadores i convida a tots els crevillentins i crevillentines a participar en aquesta iniciativa.

 

Turismo promociona la gastronomía de los hornos crevillentinos con dos originales concursos

  • Una barra de pan cada día y una toña semanal gratis durante un año son los premios de los concursos “Nyas coca” y “Com la tonya” organizados por la Concejalía de Turismo y en los que se podrá participar a lo largo de todo el mes de abril

Crevillent (08/04/2021).- La Concejalía de Turismo ha lanzado recientemente dos novedosos y originales concursos para la promoción de la oferta gastronómica característica de los hornos crevillentinos y donde los ganadores o ganadoras recibirán un año gratis de pan y de toña.

Bajo el título “Nyas coca” se sortea una barra de pan diaria durante 365 días mientras que el concurso “Com la tonya” cuenta con el premio de una toña semanal durante un año. Podrán participar todas aquellas personas que compren coca o toña durante este mes de abril depositando sus papeletas con el nombre y el número de teléfono en las urnas que se han instalado en los hornos crevillentinos.

Para Josep Candela, concejal de Turismo, esta es una manera de poner en valor la gastronomía local y el gran trabajo realizado por nuestros hornos sobre todo durante la Semana Santa, una fecha donde las panaderías realizan las tradicionales cocas de boquerón y las toñas típicas del lunes de Pascua. Es promocionar una de nuestras señas de identidad más reconocidas.

El edil añade que ambos concursos seguirán activos durante todo el mes de abril y una vez finalizado se dará a conocer a los ganadores o ganadoras e invita a todos los crevillentinos y crevillentinas a participar en esta iniciativa.

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